Zakelijk bestellen

Zakelijk bestellen? Wij helpen u graag verder!

Als specialist in vloerbeschermings producten voorzien wij vele sectoren van een oplossing voor de bescherming van vloeren en het reduceren van geluid. Hierbij kunt u denken aan de horeca, woonwinkels, scholen, industrie en méér. Dit doen wij zowel op klein- als grootschalig niveau om een brede doelgroep te bedienen.

Wij zijn een innovatieve onderneming die zich continu bezig houdt met de nieuwste ontwikkelingen op de markt. Doordat wij zelf deelnemen aan het ontwerpproces kunnen wij snel schakelen. Ons assortiment wordt daarom maandelijks uitgebreid en verbeterd om een breed scala aan oplossingen te bieden.

Naast ons aangeboden assortiment bieden wij ook oplossingen op maat. Voor ieder vraagstuk is niet altijd dezelfde oplossing geschikt. Doordat wij nauw samenwerken met onze fabrikanten in het ontwerpproces kunnen wij voor vrijwel ieder vraagstuk een passende oplossing bieden. 

Door onze opgebouwde ervaring en het vertrouwen in onze producten kunnen wij een goede garantie en service bieden zodat we samen tot een mooie oplossing kunnen komen voor uw specifieke vraagstuk.