Over ons

De stoeldoppen van FLOOQ  zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw vloer intact blijft. Door een persoonlijke aanpak, een bijzonder assortiment en oog voor detail willen wij ons onderscheiden. We willen onze klanten de ultieme klantbeleving geven. Je koopt bij ons dan ook niet zomaar een paar stoelpootdoppen. Onze stoelpootdoppen komen daadwerkelijk tot leven en maken jouw leven een stukje aangenamer, zorgen voor minder geluid in jouw woning en zorgen ervoor dat de kwaliteit van jouw vloer intact blijft en er geen krassen kunnen ontstaan door toedoen van jouw stoelen. 

''FLOOQ, waar stoelpootdoppen tot leven komen''

Onze producten worden op een zorgvuldige manier geselecteerd. Hierbij kijken we naar wat de producten voor jouw als klant kunnen betekenen en staat de klantervaring en kwaliteit centraal. Daarnaast staat bij ons het begrip ''duurzaamheid'' centraal. Tijdens onze productselectie en ons verpakkingsproces houden we hier altijd rekening mee. Onze pakketten worden in de kleinst mogelijk vorm verpakt. Dit scheelt ruimte in de vervoersauto, zorgt voor minder afval en de pakketten kunnen eenvoudig worden bezorgd, ook als u niet thuis bent. Super fijn en dit zorgt voor minder uitstoot!

 

Afbeeldingsresultaat voor milieubewust

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. Wanneer je vragen hebt zijn wij altijd bereikbaar op klantenservice@flooq.nl. Wij staan klaar om u advies te geven, uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vervullen!