Over ons

Wij zijn gedreven om uw omgeving van rust te voorzien.

Met onze FLOOQ’s zorgen wij voor een kras- en geruisloze omgeving. Door jarenlange ervaring en innovatie hebben wij een assortiment kunnen samen stellen waar we trots op zijn.

Met een breed scala aan producten kunnen wij voor elke stoel een oplossing bieden. Maat, kleur en vorm, diversiteit is waar het bij ons om draait. Voor elke stoel en situatie staan onze FLOOQ’s klaar om u te helpen.

De kwaliteit en effectiviteit van onze stoelpootdoppen worden uitvoerig getest zodat wij uw situatie vanaf moment één kunnen verbeteren. Hierbij streven wij naar een kras- en geluidloze omgeving voor een zo lang mogelijke periode.

''Een klein product voor een groot verschil. Creëer een rustige omgeving met behulp van de FLOOQ’s.''

Onze producten worden op een zorgvuldige manier geselecteerd. Hierbij kijken we naar wat de producten voor jouw als klant kunnen betekenen en staat kwaliteit centraal. Daarnaast is voor ons het begrip ''duurzaamheid'' belangrijk. Tijdens onze productselectie en ons verpakkingsproces houden we hier altijd rekening mee. Onze pakketten worden in de kleinst mogelijk vorm verpakt. Dit scheelt ruimte in de vervoersauto, zorgt voor minder afval en de pakketten kunnen eenvoudig worden bezorgd, ook als u niet thuis bent. Super fijn en dit zorgt eveneens voor minder uitstoot!

 

Afbeeldingsresultaat voor milieubewust

 

Nieuwsgierig geworden? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. Wanneer je vragen hebt zijn wij altijd bereikbaar op klantenservice@flooq.nl. Wij staan klaar om u advies te geven, uw vragen te beantwoorden en uw wensen te vervullen!